Dobrooběd v Českých Budějovicích

Rodiče v akci  (komunit arodičů) uspořádali dobrooběd s tím, že výtěžek bude využit pro neonatologii v Českých Budějovicích.


Podzimní Dobrooběd  proběhl 19.11 2013 v prostorách mateřského centra Petrklíč na Žižkově ulici. Podávaly se kapustové závitky s bramborami a salátem, ke špaldové kávě pak lahodné moučníky. Celkem se zúčastnilo 11 maminek, 1 odvážný tatínek a samozřejmě spousta dětí. Odpoledne rychle uteklo v příjemné atmosféře plné dobrého jídla, hraní si s dětmi a společného povídání. 


Tímto bych ráda poděkovala všem přítomným maminkám a tatínkovi za jejich účast a příspěvek, dále Hance Doskočilové z mateřského centra Petrklíč za poskytnutí prostor a Radce Doležalové za fotodokumentaci akce. Velký dík patří také Míše Žákové (Kokešové), koordinátorce Zrnek - BabyKlokánků pro České Budějovice za její konzultace a zajištění nákupu a předání tří ohřívaček mléka neonatologickému oddělení českobudějovické nemocnice.


Tímto bych Vás také ráda pozvala na Vánoční Dobrooběd, který se bude konat 18.12 2013, v případě zájmu si prosím zamluvte své místo u stolu na adrese:   kacerovaevaa@gmail.com. Tentokrát bude po obědě následovat výroba andělíčků z ovčí vlny a povídání o knize Univerzální zákony života a autogramiáda Mirka Vojáčka. Výtěžkem opět podpoříme českobudějovickou neonatologii.
Zuzana Hlaváčová, 21.11 2013 v Českých Budějovicích 

0 komentářů:

Okomentovat